Future Housing werd na 5 jaar vastgoedervaring eind 2017 door Jonathan Sissau opgericht. Hij deed dit vanuit de behoefte om op zijn eigen manier te kunnen werken, en zo meer kwaliteit te kunnen bieden aan zijn cliënten, zonder gebonden of afhankelijk te zijn van anderen.

Future Housing is geen low-budgetkantoor dat een minimale service aanbiedt en zal dit nooit worden. De aan- of verkoop van een woning is hiervoor een te belangrijke transactie. In plaats daarvan wordt op een eerlijke, professionele manier op uw zaak gewerkt, waarbij kosten noch moeite gespaard worden om een maximaal resultaat te bereiken. Hierbij streven we ernaar om de cliënten zo goed mogelijk te begeleiden bij hun vastgoedtransactie.

Wij gaan in deze digitale tijden voor een verregaande service, en bezorgen de koper en verkoper een aangename ervaring. Wij zijn ervan overtuigd dat de aan- of verkoop van een pand onlosmakelijk een deel van uw toekomst uitmaakt. In dit soms ingewikkelde traject, waar het van belang is dat alle partijen over de nodige en correcte informatie beschikken, volgen wij uw dossier samen met u van kortbij op. Voor ons is geen enkele vraag of opdracht te veel: de klant mag dus gerust veeleisend zijn.

Iedereen kan bij ons terecht voor het kopen en verkopen van alle soorten vastgoed, schattingen of advies. Of u nu verkoper of koper bent, u kan op ons rekenen om u te begeleiden bij elke stap van het verkoopproces zodat u stressvrij kan genieten van uw vastgoedtransactie. Passie, expertise, klantgerichtheid en bereikbaarheid vormen hierbij de basis van een uitstekende service.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u een afspraak wenst vast te leggen of meer informatie wenst in te winnen.