Future Housing werd na 5 jaar vastgoedervaring door Jonathan Sissau in september 2017 opgericht. Hij deed dit vanuit de behoefte om geheel op zijn eigen manier te kunnen werken, en zo meer kwaliteit te kunnen bieden aan zijn cliënten, zonder gebonden of afhankelijk te zijn van anderen.

Future Housing gaat in deze digitale tijden voor een verregaande service, waarbij kosten noch moeite gespaard worden. Wij trachten dan ook de koper en verkoper zo goed mogelijk van dienst te zijn, hen een interessante en aangename ervaring aan te bieden en winstmaximalisatie bij een pand te verzekeren.

Future Housing is dan ook geen low-budgetkantoor met een minimale service en wil dit ook niet zijn. De aan- of verkoop van een woning is hiervoor een te belangrijke transactie. In plaats daarvan verkiezen wij op een eerlijke en professionele manier op uw zaak te werken.

Future Housing start vanuit de wens om zijn cliënten zo goed mogelijk te begeleiden bij zijn of haar vastgoedtransactie. Wij zijn ervan overtuigd dat de aan- of verkoop van een pand onlosmakelijk een deel van uw toekomst uitmaakt. Gezien het feit dat dit een ingewikkeld traject is, waar het van cruciaal belang is dat alle partijen over de nodige en correcte informatie dienen te beschikken staan wij garant voor een verregaande service.